Nieuwsbrief Golfclub ABN AMRO

Geplaatst op 24-12-2021  -  Categorie: Algemeen

     AAGC logo                                                              logoPV

                                                   

 

Beste golfers,

Opnieuw kijken we terug op een anders-dan-anders golfjaar. Weer stond corona ons in de weg. Verschil met 2020 was dat we dit jaar wel het hele jaar de baan in konden, al was dat soms ook beperkt tot 2-ballen. Gelukkig konden we ondanks de lastige omstandigheden wel een aantal toernooien en competities laten doorgaan. We zijn blij dat dat toch gelukt is. Hopelijk kunnen we in 2022 weer meer organiseren.
En nu is er opnieuw de beperking van 2-ballen en gesloten horeca. Daarom hebben we helaas het nieuwjaarstoernooi en de aansluitende nieuwjaarsreceptie op 9 januari moeten annuleren. Heel erg jammer, maar zoals jullie zullen begrijpen moeten we ons aan de maatregelen houden.
We hopen dat we in het nieuwe jaar snel weer toernooien en competities kunnen organiseren. Zodra dat weer kan en verantwoord is zullen we onze plannen met jullie delen en uitnodigingen versturen.
Op 14 maart staat in de avond een fysieke ALV gepland. We hopen dat we elkaar, na een aantal digitale ALV's, weer in het echt mogen ontmoeten. Die avond staan ook het gewijzigde subsidiebeleid van de PV/de Bank en de gevolgen daarvan voor onze golfclub op de agenda. Noteer deze datum dus vast in je agenda.
Tenslotte wensen wij jullie allen fijne feestdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2022! Laten we proosten op een mooi golfjaar!
Hartelijke groet,
Bestuur GCAA
Johan Teunisse, Irene Smit, Peter Huizinga, Pratixa Gandhi, Henriette de Planque