Uitnodiging Toernooi

Geplaatst op 20-06-2019  -  Categorie: Algemeen

                                                                       

 AAGC logo     logoPV

 

Dit is een no-reply-mail. Antwoord a.u.b. niet op deze email. Wij ontvangen deze emails namelijk niet. Wilt u reageren, stuur dan een email naar het volgende adres:netnemeneve-cgaa.[antispam].@nl.abnamro.com.

 

 

Beste deelnemers aan het Midzomertoernooi 2019 op de Kennemer Golf & Country Club,

 

A.s. maandag is het zover en spelen we het Midzomertoernooi van dit jaar.

Hierbij nog wat laatste info.

 

Het deelnemersveld bestaat uit 76 spelers. Dat is echt een geweldig aantal en daar zijn we dan ook bijzonder blij mee. We spelen de lussen B en C (resp. Pennink Course en Colt Course).

 

Omdat we op twee tees starten betekent dit wel dat de doorlooptijd wat langer is. De laatste flights starten om 14:00 uur. Die komen dan op zijn vroegst rond 18:30 uur binnen.

Dus de eerder aangekondigde start van het diner (18:30 uur) zal daarom met een uur worden doorgeschoven naar 19:30 uur. Dit mag in geen geval betekenen dat je het wat langzamer kunt doen in de baan. Iedereen wil graag nog genieten van de borrel en een snack en tijd hebben om zich op te frissen en om te kleden (huisregel: geen golfkleding aan tafel). Nette vrije tijdskleding is prima.

 

Verder is mede vanwege het grote aantal deelnemers gekozen voor een uitgebreide BBQ ipv een twee-gangen menu. Met dieetwensen is/wordt rekening gehouden. Geef svp je dieetwens door.

 

Wellicht overbodig om nogmaals te melden, maar beter een keer teveel dan tekort.

We zijn te gast op een van de mooiste banen, zo niet de mooiste, van Nederland. Gedraag je zoals dat hoort en heb respect voor flora en fauna. Gebruik van de mobiel in het clubhuis, op het terras of in de baan is niet toegestaan.

We weten niet precies hoe de baan er a.s. maandag bij ligt, maar bekend is dat de rough op de Kennemer erg lastig kan zijn. Trap niet al het gras plat om je bal te vinden, maar speel, bij een bal in de rough, een provisionele bal of neem een drop met twee strafslagen.

 

De weersvooruitzichten zijn absoluut niet slecht. Onze betrouwbare bron geeft aan:

licht bewolkt, minimaal 24gr C en een oostenwind kracht 5-6.

Zorg voor voldoende drinken, een petje en zonnebrand hoge factor, bijv. 50.

 

Het wordt ongetwijfeld een fantastische dag, zeker als jullie daar jullie steentje aan toe bijdragen.

Wij hebben er heel veel zin in.

Tot a.s. maandag.

 

Namens de evenementencie GCAA

Wiljo Ket en Joop Rodenburg

 

 

 

 

 

www.gcaa.nl

 

logo FB