Uitnodiging Slottoernooi 2018 ABN AMRO Golfclub

Geplaatst op 25-08-2018  -  Categorie: Algemeen

                                                                       

 AAGC logo     logoPV

 

Dit is een no-reply-mail. Antwoord a.u.b. niet op deze email. Wij ontvangen deze emails namelijk niet. Wilt u reageren, stuur dan een email naar het volgende adres:netnemeneve-cgaa.[antispam].@nl.abnamro.com.

 

 

Beste golfvrienden en vriendinnen, 

 

Aan het eind van het zomerseizoen staat traditiegetrouw het onvolprezen Slottoernooi op onze Homecourse de Hoge Dijk op de agenda. Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 29 september a.s.  en eindigt met een overheerlijk diner. Traditioneel wordt gestreden om mooie dagprijzen van de 18-holes strokeplay (netto-score) of de 9-holes stableford wedstrijden. Daarnaast zijn er prijzen voor de neary en longest. 
De 18-holes wedstrijd telt tevens mee bij de bepaling van de kampioen strokeplay 2018. De kampioen wordt die dag bepaald, rekening houdend met de resultaten van het Openingstoernooi en het Midzomertoernooi.

En als je niets gewonnen hebt, dan heb je toch een hele gezellige en sportieve middag gehad. Kortom: geef je op voor 22 september a.s. door overboeking van de eigen bijdrage!

Aanwezigheid
Alle deelnemers aan de 18-holes dienen uiterlijk 12.45 uur in het clubhuis aanwezig te zijn voor de flight-indeling en de toelichting op de wedstrijd. De eerste flights starten om 13.30 uur op hole-1 en hole-10. Nadat de laatste flights zijn gestart, is het de beurt aan de eerste flight van de 9-holes. Dit zal om 15.20 uur zijn op de Bullewijkbaan en deelnemers dienen om omstreeks 14.50 uur aanwezig te zijn.

 

Diner
Na afloop is er traditiegetrouw een overheerlijk diner, natuurlijk vergezeld van drankjes. Tijdens het diner worden de toernooiwinnaars en de kampioenen matchplay, strokeplay, stableford en teamcompetitie in het zonnetje gezet.

Inschrijving
Als je mee wilt doen dan moet je betaling - die tevens geldt als aanmelding - uiterlijk 22 september a.s. (o.v.v. ‘Slottoernooi 2018’) zijn bijgeschreven op ons rekeningnummer NL30ABNA 058.50.36.896 t.n.v. de ABN AMRO Golfclub te Amsterdam. De eigen bijdrage per deelnemer bedraagt EUR 27,00 voor de 18-holes en EUR 16,00 voor de 9-holes wedstrijd, inclusief drankjes en buffet.

Jaarkaarthouders van de Hoge Dijk krijgen een reductie en betalen slechts EUR 10,00 voor zowel de 18-holes als voor de 9-holes.

Vermeld in de omschrijving de naam of namen van de deelnemer(s) alsmede aan welke wedstrijd je wilt deelnemen of je mee wil eten en de voorkeur voor vlees, vis of vegetarisch voor het diner.

 

voorbeeld: Slottoernooi 2018, K.Steen, 18h, ja, vlees

Attentie
We verzoeken iedereen op de toernooidag te kijken op onze site en de mail te controleren of de wedstrijd wellicht geen doorgang kan vinden b.v. vanwege weersomstandigheden. Het is ondoenlijk om ieder persoonlijk telefonisch te benaderen.

Met sportieve groeten, 

namens de Evenementencommissie: 

Hans Florijn (06-51559827)

Kilian Steen (06-10618147)

 

 

www.gcaa.nl

 

logo FB